Sand & Guldborg A/S

Et traditionsrigt murefirma i Odense.

Billedet er malet af kunstner Anette Andersen

Knud Sand i fars fodspor - i murertøjet ca. 8 år

Knud Sand 50 års jubilæum. 

SAND & GULDBORG A/S

Murerfirma med over 80 års erfaring

Sand & Guldborg A/S er et af Fyns ældste firmaer, grundlagt af Laurids Sand i Odense i 1923. Knud Sand indtræder i formaet i 1958. I 1984 bliver Guldborg medejer og firmanavnet ændres til Sand & Guldborg A/S. I 1999 sælger Guldborg firmaet til Hans E. Pedersen i forbindelse med et generationsskifte

Professionelt og personligt

Hos Sand & Guldborg er enhver kunde/samarbejdspartner sikret en professionel og personlig behandling. Ingen opgave er for lille og vore 17 servicevogne er på gaden hver dag og kan hurtigt flyttes, når en ny opgave melder sig.

Vi har bred erfaring inden for serviceopgaver for private og boligforeninger. Murer-service er i dag et af kerneområderne i Sand & Guldberg.

Klassisk kvalitets arbejde

- godt håndværk til fornuftig pris.

Vor firmapolitik er, at alt murerarbejde skal være en af bedste kvalitet, og alle kunder skal have optimal service. For at leve op til vore forretnings principper om at være et ansvarsbevidst og dynamisk firma, sætter vi en ære i at aftaler altid ovetholdes

Vi betrager det som en tillidserklæring, når en kunde vælger os. Det er ikke bare mursten, men folks fremtidige hjem, der er vores arbejdsområde. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at sikre et perfekt resultat og realisere vore kunders idéer og drømme. Ring og aftal tid for en besigtigelse og få en pris uden forbindende.

Byggeprocessen - fra projekt til sikker finish

Ved Sand & Guldborg spænder opgaverne fra murværk, tegltage, fliser, klinker, betonrenovering, renovering af svømmebade til kalkning af gamle bygninger, kirker m.v. Hos Sand & Guldborg kan vi sammen med vore samarbejdspartnere udfylde alle funktioner ved hovedentrepriser, samtidigt med at vi kan assistere ved mindre sager hvor der skal formidles kontakt til myndigheder omkring tilladelser og godkendelser.En løsning kan leveres hurtigt og sikkert, da der hele tiden er tæt kontakt mellem bygherre, Sand & Guldborgs ledelse og vore håndværkere på byggepladsen fra start til slut. Ingen opgave er færdig før der er ryddet op og gjort rent.